De la cititori-preparatele voastre în 2016

Pentru voi, toți cititorii mei, am continuat și în anul 2016 cu această pagină, acesta fiind felul meu de a vă mulțumi pentru fotografiile trimise și pentru faptul că mă urmăriți. Feedback-ul vostru prin fotografiile, întrebările și comentariile voastre reprezintă astfel o frumoasă recunoaștere a rețetelor mele, cea mai mare satisfacție, mulțumire și răsplată pentru mine, în această postură de blogger culinar.

Vă mulțumesc că mă următiți, pentru încrederea acordată și pentru ”curajul” de a încerca rețete noi și mai ales de a-mi trimite fotografiile! Cum aș putea să vă mulțumesc pentru bucuria adusă, decât prin această paradă a fotografiilor în care sunt ilustrate preparatele voastre pregătite după rețetele mele? Sunt mândră de voi și de aceea trebuie să le admirăm și să ne bucurăm cu toții de ele.

 În perioada ianuarie-mai 2016, desi cele mai căutate și vizualizate rețete au fost cele simple de sezon, respectiv, Ciorbă de lobodă cu lapte bătut, Ciorbă de lobodă roșie cu borș, Mâncare de cartofi cu carne de pui, Papricaș de pui cu găluște de făină,  Pastă de pește delicioasă, Orez țărănesc cu carne de pui, Tort de bezea cu ciocolată, Cozonac de casă cu nucă, voi v-ați încumetat și ați pregătit mâncăruri și deserturi minunate, iar unii mi-ați trimis chiar și pozele. Astfel, m-am bucurat să regăsesc în fotografiile voastre rețetele de la Prăjitură zebră din albușuri cu vișine și ciocolată, Brânzoaice (Poale-n brâu moldovenești), Plăcințele rapide cu mere:

Fotografii de la cititorisau, cele de la Cornuri pufoase cu magiun, Cozonac de casă cu nucă, Budincă aperitiv cu ciuperci, Sparanghel alb gratinat, precum și o reinterpretare a Tortului cu fructe, cremă diplomat și blat de ciocolată.

Fotografii de la cititoriRecunosc, că mi-ar fi plăcut să primesc mai multe fotografii, dar sunt convinsă că voi cei care ați încercat rețetele sunteți mult mai mulți, doar că nu ați reușit să îmi trimiteți fotografiile preparatelor voastre. De aceea vă aștept în continuare cu noi fotografii aici, sau pe e-mail și vă invit să mă urmăriți și pe pagina de Facebook, Vicky`sRecipes.

 Vă îmbrățișează și vă mulțumește a voastră Vicky!