De la cititori- preparatele voastre în 2015


Special pentru voi, cititorii mei, am creat această pagină pentru a vă mulțumi în acest fel pentru fotografiile trimise și pentru faptul că mă urmăriți. Fotografiile, întrebările, comentariile voastre reprezintă cea mai mare și frumoasă satisfacție, mulțumire și răsplată pentru mine, în această postură de blogger culinar.

Vă mulțumesc pentru că mă următiți, pentru încrederea acordată și pentru ”curajul” de a încerca rețetele și mai ales de a trimite fotografiile! Cum aș putea să vă mulțumesc pentru bucuria adusă, decât prin această paradă a fotografiilor în care sunt ilustrate preparatele voastre pregătite după rețetele mele? Trebuie să le admirăm și să ne bucurăm toți de ele, nu?

Sunt convinsă că sunteți mult mai mulți cei care au încercat rețetele numai că nu ați trimis fotografiile preparatelor voastre. De aceea vă aștept în continuare cu noi fotografii aici, sau pe e-mail și vă invit să mă urmăriți și pe pagina de Facebook, Vicky`sRecipes. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc!

 În anul 2015, de cel mai mare succes s-a bucurat Cozonacul de casă cu nucă (frământat la mașina de pâine), Mucenicii moldovenești, Prăjitura zebră din albușuri cu vișine, Prăjitura pufoasă cu căpșuni.

De aceea pentru primele două rețete chiar am făcut două parade minunate pentru voi, în semn de mulțumire și recunoștință:

Parada cozonacilor de la cititori-2015           

Parada cozonacilor de la cititoriParada mucenicilor de la cititori-2015                                   

Parada mucenicilor 2015

Prăjitura zebră din albușuri cu vișine de la cititori -2015:

PRAJITURA ZEBRA DIN ALBUSURI CU VISINE DE LA CITITORI

Prăjitura pufoasă cu căpșuni de la cititori -2015:

PRAJITURA PUFOASA CU FRUCTE final

Altele:

PREPARATE DE CITITORI

Sunt convinsă că sunteți mult mai mulți cei care au încercat rețetele mele, numai că nu ați putut trimite fotografiile preparatelor voastre. De aceea vă aștept în continuare cu noi fotografii aici, sau pe e-mail și vă invit să mă urmăriți și pe pagina de Facebook, Vicky`sRecipes.

Vă îmbrățișez și vă mulțumesc!

A voastră Vicky